nl | deu | eng

Jachtbouw

Midget 31Efsix + Wijdemeren

Onze jachtwerf bouwt de Midget, de Efsix en de Wijdemeren sloep alleen in opdracht.
Na onze start als nieuwe bouwer van de Efsix, een moderne en sportieve open zeilboot en tevens een goede plaatsvervanger voor de eerder door ons gebouwde Sailhorse, zijn wij sinds 1 oktober 2011 gestopt met de bouw en levering van de Sailhorse. Uiteraard kunnen Sailhorse-eigenaren nog wel bij ons terecht voor eventuele werkzaamheden aan hun boot.
Bij de Midget’s is het mogelijk dat het interieur van het schip geheel naar wens van de opdrachtgever wordt vervaardigd. Door deze bouwwijze ontstaat een zeiljacht waar geen tweede van is.
Wij zijn er voor nieuw te bouwen schepen, maar u kunt bij ons ook terecht voor diverse reparaties en onderhoudswerk aan schepen, ongeacht welk merk.

Ook is er op onze jachtwerf een roestvast staal constructie- en polijstbedrijf gevestigd waar praktisch alles in eigen beheer vervaardigd kan worden, voor zowel bedrijven als voor particulieren. Onze zeer vakkundige medewerkers denken met u mee om tot de beste oplossing te komen. Wij kunnen o.a. lassen, buigen, draaien, frezen, slijpen, polijsten, persen, ponsen, walsen en zetten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze RVS website via het menu links op bovenin deze pagina.

©2006 Gebr. de Kloet BV
webdesign: insandouts